Hoe fractionele aandelen te kopen mm

Securities.io streeft naar strikte redactionele normen. We kunnen een vergoeding ontvangen als u op links klikt naar producten die we beoordelen. Bekijk onze openbaarmaking van partners. Handelen houdt risico’s in die kunnen leiden tot kapitaalverlies.

 

Fractionele aandelen worden tegenwoordig steeds populairder bij handelaren. Er is een enorme groei geweest in de sector en het aantal makelaars dat de mogelijkheid biedt om fractionele aandelen te kopen.

 

Er zijn een aantal situaties waarin het kopen van dit soort fractionele aandelen voordelig kan zijn, of u nu een nieuwe of ervaren handelaar bent. koers nio aandeel is gestegen.

 

 

Hier zullen we nader bekijken wat u precies kunt verwachten en een compleet overzicht geven van hoe u fractionele aandelen kunt kopen bij enkele van de beste makelaars.

 

Wat zijn fractionele aandelen?

Een fractioneel aandeel is heel eenvoudig een bedrag kleiner dan een aandeel in een bepaald bedrijf. Traditioneel zou het niet mogelijk zijn geweest om deze hoeveelheid aandelen in een bedrijf te kopen, aangezien makelaars alleen de aankoop van aandelen in eenheden van 1 of meer mogelijk maakten. De enige uitzondering zou zijn geweest bij fusies en overnames waarbij bedrijven deals sluiten die fracties van een aandeel kunnen omvatten.

 

Tegenwoordig is het verhandelen van fractionele aandelen echter gemakkelijk en snel. In plaats van uw aandelenaankopen te doen op basis van de eenheidswaarde van de aandelen, kunt u nu zo veel of weinig van een aandeel kopen als u wilt, op basis van het bedrag in dollars dat u moet uitgeven. tesla aandelen kopen is mogelijk.

 

Hoe u fractionele aandelen koopt

Er zijn tegenwoordig veel online effectenmakelaars die u de kans bieden om fractionele aandelen te kopen. Hiertoe behoren enkele grote spelers die veel doen om te innoveren binnen de sector. Hier zullen we stap voor stap bekijken hoe u kunt beginnen met het verhandelen van fractionele aandelen met twee van de meest populaire services in de branche, M1 Finance en Public.com.

 

Handelen met M1 Finance

Hoe u fractionele aandelen koopt

 

M1 Finance bestaat al sinds 2015 en is nu een van de meest populaire manieren om te beginnen met beleggen in fractionele aandelen. Ze zijn buitengewoon goed gereguleerd en betrouwbaar met een gebruiksvriendelijk, intuïtief handelsplatform en een aantal zeer innovatieve functies die lijken op een hybride robo-adviseur, waardoor u het vermogen uit uw portefeuille kunt ontgrendelen via hun Lend-functie, en nog veel meer . Aan de slag gaan en een transactie plaatsen is net zo eenvoudig als deze stappen:

 

Start het financieringsproces in drie stappen door naar de aanmeldingspagina van M1 Finance te gaan om u bij de makelaar te registreren. Hier heeft u slechts een paar basisgegevens nodig, zoals uw e-mailadres en telefoonnummer, die u kunt verifiëren.

U ontvangt een sms of telefoontje om uw identiteit te verifiëren via het telefoonnummer dat u hebt ingevoerd en moet ook wat meer persoonlijke informatie invoeren. Zodra u dit heeft voltooid, kunt u geld op uw account storten en een storting doen via de methoden die zij aanbieden.

U kunt met M1 beleggen in afzonderlijke aandelen en ETF’s, maar het kernconcept is gebaseerd op beleggen “Pies”. U kunt hier meer over lezen in onze volledige M1 Finance-beoordeling. Je doel is echter om te kiezen uit de door M1 Finance samengestelde taarten of om je eigen taarten te maken. U kunt de handige zoekbalk op het M1-platform gebruiken om uw favoriete aandelen en ETF’s te vinden en te selecteren om toe te voegen als u ervoor kiest deze aan te passen.

Vervolgens moet u het gewicht van elke bouillon in uw taart kiezen. Dit is hoeveel wordt toegewezen aan dat specifieke aandeel of ETF en wordt als standaard gelijk ingesteld, hoewel u dit eenvoudig kunt wijzigen. Onthoud dat bij fractioneel handelen in aandelen dit allemaal wordt toegewezen op basis van het bedrag in Amerikaanse dollar op uw saldo.

Hoe u fractionele aandelen koopt

 

De laatste stap bij het kopen bij M1 Finance is om de transacties daadwerkelijk uit te voeren, maar aangezien dit automatisch door het systeem wordt gedaan, kunt u de exacte uitvoeringstijd van uw aankopen niet bepalen. In plaats daarvan worden ze toegewezen binnen een handelsvenster dat dagelijks plaatsvindt tussen 10.00 uur en de sluiting van de markt.

 

Handelen met Public.com

Public is een relatief nieuw aanbod als het gaat om fractionele aandelenhandel, maar de volledig app-gebaseerde service is de afgelopen 12 maanden echt van de grond gekomen. Ze bieden volledig provisievrije en gratis handelsservices met een groot aantal sociale en kopieerhandelsfuncties ingebed in de app voor een gebruikerservaring die uiteindelijk erg soepel en gemakkelijk is om mee te beginnen.

 

Hoe u fractionele aandelen koopt

 

Uw eerste stap bij Public is het downloaden van de app. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android en u kunt uw telefoonnummer invoeren op de Public.com-startpagina om meteen een downloadlink te krijgen.

Nadat u de app heeft gedownload, voltooit u eenvoudig het stapsgewijze aanmeldingsproces zoals aangegeven door de aanwijzingen op het scherm. Dit kan binnen een paar minuten worden gedaan en u kunt uw storting doen, hoewel dit enkele dagen kan duren, afhankelijk van de methode die u kiest.ose. Voor meer informatie over de openbare stortingsmethoden en meer, kunt u onze volledige openbare recensie raadplegen.

Eenmaal gefinancierd, wordt alles beheerd binnen uw openbare app. Dit betekent transacties uitvoeren, toegang krijgen tot nieuws, grafieken en de hele sociale kant van het platform, inclusief de berichtenservice, om met andere handelaren te communiceren. U kunt dan eenvoudig door de app bladeren, waar u een selectie van samengestelde themaportefeuilles vindt waarin u kunt bladeren en waarin u kunt beleggen, of de individuele aandelen en ETF’s die u kunt kopen.

Het kopen van een aandeel of ETF via de app is dan net zo eenvoudig als het klikken op de koopknop, het kiezen van het bedrag (openbaar verwijst naar fractionele aandelen als “segmenten”) en het uitvoeren van de transactie. Het aankoopbedrag wordt dan toegevoegd aan je Public.com-portfolio dat ook zichtbaar is via de app.

Hoe u fractionele aandelen koopt

 

Als u er bij Public voor kiest om een ​​storting te doen en niet al die gestorte fondsen aan aandelen of ETF’s toewijst, blijft het geld op uw kassaldo staan ​​en loopt u een rente van 2,5% op terwijl het er is.

 

Laatste gedachten

Aan de slag gaan met online handelen in aandelen is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu met de komst van fractionele aandelen en de aanwezigheid van zulke eenvoudig te gebruiken services die alles kunnen bieden, van betrouwbare handel tot geautomatiseerde herinvestering en een voortdurende leerinfrastructuur.

 

Open vandaag nog uw handelsrekeningen bij M1 Finance of Public.com of bekijk meer van onze beste effectenmakelaars.

 

Leave a Comment