BMW-bestuurder aangehouden door politie

Een BMW-bestuurder heeft een bekeuring gekregen nadat hij betrapt was op rijden zonder rijbewijs.

 

Politieagenten van het Dorset Police No Excuse Team hielden de bestuurder van een BMW donderdag tegen nadat ze informatie hadden gekregen dat ze geen rijbewijs had en onder invloed van alcohol reed.

 

Ondervraging van de bestuurder

Na ondervraging van de bestuurder, ontdekte de politie dat haar rijbewijs in 2019 was ingetrokken door de DVLA nadat ze niet aanwezig was bij een medisch onderzoek. Ze kreeg een kaartje. tips motor theorie zijn handig.

 

Een woordvoerder van het Dorset Police No Excuse Team zei: “De BMW werd waargenomen nadat we informatie hadden ontvangen dat de bestuurder geen rijbewijs had en onder invloed van alcohol reed terwijl hij kinderen naar school bracht.

 

 

“Toen ze stopte, zei ze: “Ik kwam er vandaag achter dat DVLA mijn rijbewijs heeft ingetrokken”. Waarom rijd je nog steeds? “Om de auto naar huis te krijgen.” De auto stond vol met boodschappen.

 

Intrekking vergunning

“De vergunning was sinds 2019 ingetrokken door DVLA omdat ze niet naar de medische dienst was geweest zoals gevraagd. Het bleek dat het adres op haar licentie nooit up-to-date was. Ze heeft een bekeuring gekregen. CBR theorie examen training is gemakkelijk.

 

“Op de passagiersstoel zat iemand die wel een rijbewijs en verzekering voor dat voertuig had. Ze slaagde voor de ademtest.”

 

Later die dag stopten politieagenten een busje omdat de bestuurder was gediskwalificeerd.

 

Leave a Comment